Wellness och spa i Danmark

Spa och wellness - utomhus

Det är idealiskt att kombinera frisk luft och välbefinnade och på ett utomhus-spa får du bägge delar. Därför utvidgar allt fler danska wellness-anläggningar sina utomhusfaciliteter.

Regnväder är också wellness-väder

När det danska vädret är nyckfullt och det är för kallt för stranden är utomhus-spa en rolig möjlighet för en härlig upplevelse ute i det fria. Trenden kommer från den södra gränsen, till exempel har både Tyskland och Österrike en lång tradition av spa- och wellness. Där byggs ofta stora utomhusterasser med solstolar och tunnlar till utomhuspooler.

Utomhus-wellness

I Danmark har bland annat Hotel Vejlefjord hakat på trenden med utomhusbad, dessutom erbjuder de bastu och varm- och kallbad.

Inte långt därifrån, hos Dronning Dorotheas Badestue i Kolding, kan du från deras utomhus-spa njuta av utsikten över det historiska Koldinghus. Du kan också testa jacuzzin på Comwell Borupgaards utomhusterass med utsikt över Öresund.

Även i centrala Köpenhamn finns det möjligheter för wellness utomhus, till exempel kan du bjuda din partner på champagne i en jucuzzi på Ni'mats exotiska grotta på Købmagergade.

Du kan också uppleva spa och wellness utomhus hos bland annat, Tyrkisk Bad i Holbæk, Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness Resort i Sæby, Holbæk Fjord Camping FDM, Den Bornholmske Diamand Spa och Comwell Kellers Park Børkop.

Share this page

Wellness och spa i Danmark

Glöm vardagens stress för en stund. Koppla av med spa, wellness och god mat i Danmark.