Vidare till innehåll
Nyhavn i Köpenhamn

De bästa resmålen i Danmark!

Dueodde strand på Bornholm

Vart ska vi resa?

Det kan lätt bli lite småstressigt att välja resmål – speciellt när man har för många alternativ. Därför vill vi gärna göra det enkelt för dig genom att presentera 10 destinationer fulla av små under. Från vita sandstränder och charmiga byar till naturupplevelser och storstadspuls.

Köpenhamn och Själland

På Själland kan du besöka Köpenhamn med gastronomi i världsklass, kulturupplevelser, shopping och en alldeles speciell stämning. Strax bortom den danska huvudstaden väntar resten av Själland med unika naturupplevelser som Möns Klint, kungliga slott och kultur, samt charmiga badorter på den danska rivieran.

Var vill du semestra? Hitta ditt resmål på kartan

Tillbakalutat ö-liv på Fyn och Bornholm

Visste du att Danmark har en hel del öar? Faktiskt runt 1400 stycken, varav 444 är namngivna och 72 bebodda. Här kan du läsa mer om Fyn och Bornholm, båda speciella på sitt eget vis, men med det gemensamt att du lär få en fantastisk semester full av upplevelser och den där unika ö-stämningen.

Nära till allt på Jylland

Vild och vacker kust med milsvida stränder och charmiga badorter. Ett lokalt kök som kretsar kring färsk fisk och närodlade råvaror. Storstadspuls med shopping och kultur i Aarhus och Aalborg. Men även spännande historia och unika naturupplevelser. Och massor av familjeattraktioner. Där har du Jylland i ett nötskal.