Bo på badhotell i Nordjylland. Ruths Hotel i Skagen.

Övernattning i Danmark

Bo nära havet när du reser till Danmark

Hitta ditt drömboende i Danmark

Hur och var vill du bo när du besöker Danmark? Bekvämt på hotell, vid havet i en sommarstuga eller kanske med husbil på en campingplats. Här hittar du många olika övernattningsalternativ inför din nästa resa till Danmark.

Bo på hotell i Danmark

Övernatta på hotell i Danmark? Att hitta det perfekta övernattningsstället kräver lite planering. Här får du tips och inspiration till din hotellvistelse i Danmark, vare sig du vill boka ett hotell med pool, ett hotell centralt i Köpenhamn eller ett som tillåter att du tar med husdjur.

Lev det goda livet på ett danskt badhotell

Att checka in på ett danskt badhotell är en härlig mix av nostalgi och modern lyx. Här lämnar man vardagen bakom sig och kopplar av i natursköna omgivningar med promenader på stranden, sol och bad, god mat och en öppen och trevlig stämning.

Camping i Danmark

En campingsemester är ett utmärkt sätt att upptäcka Danmark. Standarden på danska campingplatser är generellt hög och de ligger ofta i några av landets mest natursköna områden. Dessutom kan du spara pengar på boende och fånga den där obestämbara känslan av frihet när nästa äventyr kallar.

Sök och boka övernattning i Danmark

Boka hotell

Vad är viktigt för dig när du väljer hotell? Att det ligger centralt, har en pool eller är riktigt lyxigt? Här kan du hitta ditt drömhotell i Köpenhamn och i hela Danmark.

Checka in på badhotell

Att bo på badhotell är en unik upplevelse laddad med danskt hygge. Hitta badhotell i hela Danmark där du kan njuta av en avkopplande semester nära havet.

Hyr en sommarstuga

Här kan du hitta sommarstugor i hela Danmark - sök efter just det du behöver. Från en liten stuga för två vid havet till större hus som kan rymma hela familjen.

Sov gott och billigt

Letar du efter billiga övernattningsalternativ? Här hittar du tips på boende som inte kostar skjortan. 

Bo billigt eller gratis i Danmark

Det går faktiskt att hitta billiga övernattningsalternativ i Danmark! Här får du tips och idéer på hur du kan spara in på boendekostnaderna under semestern i Danmark.

Vandrarhem i Danmark

Vandrarhem är ett relativt billigt och familjevänligt övernattningsalternativ. Här kan du söka vandrarhem i hela Danmark utifrån dina specifika önskemål. Ska det finnas en lekplats? Får man ta med djur?

Budgethotell i Köpenhamn

Köpenhamn! Det är alltid lika härligt att besöka den dejliga danska huvudstaden. Här hittar du några billiga hotellalternativ så att du kan använda pengarna på annat (som att äta gott).