Felmeddelande

  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.
  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.

Safariäventyr för hela familjen på Djursland

Bekanta er med ståtliga giraffer, busiga apor eller supersnabba geparder - på Ree Park Safari på Djursland kommer ni riktigt nära mängder av spännande djur från världens alla hörn. För den äventyrliga familjen finns det möjlighet att bo i en Safari Lodge mitt bland djuren.

Fem kontinenter på Djursland

Ta med familjen på en oförglömlig resa – lär känna Mandela, Skandinaviens förstfödda noshörningskalv eller någon av de andra fascinerande djuren i den 70 hektar stora parken.
På Ree Park Safari tar ni er igenom flera spännande kontinenter: Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Sydamerika och träffar dess specifika djurarter. Klättra fram i det kuperade landskapet eller spatsera i egen takt runt i det natursköna området med skog och sjöar och träffa de fantastiska djuren i sin naturliga miljö.
Den afrikanska savannen utforkar du bäst på en Jeepsafari bland noshörningar och giraffer. 
En nyhet för 2016 är att du kan ta en tågresa tillbaka i tiden med Amerika Expressen. Ångloket, Black Beauty, tar dig över den nordamerikanska prärien, där du kommer nära vargar, bisonoxe, älg och svartbjörn.

Kom riktigt nära djuren på Land Rover Safari

Barnens ögon lyser när nu åker ut på Land Rover Safari på Savannen – mitt bland giraffer, noshörningar, strutsar och många andra djur. Den spännande safarin brukar verkligen vara en favorit hos barnen.

Land Rover Safari på Ree Park Safari

Jagar födan i 70 km/h

Ta chansen att vara med när djuren serveras sin middag samtidigt som djurskötarna berättar mer om djuren. Det är särskilt spännande att se på när geparden får sin ma - de får nämligen själva jaga sin föda i den hisnande hastigheten 70 kilometer i timmen innan de får tag på sin välförtjänta matbit. Läs mer om hur det går till när djuren matas här

 Gepard jagar på Ree Park Safari

Bo på savannen på Djursland om ni törs

Släck sänglampan och ligg och lyssna till de vilda djuren som tassar runt utanför dörren. På Ree Park Safari går det nämligen att övernatta i en Safari Lodge på grässavannen, eller i ett "shelter" på prärien. Garanterat en häftig avslutning på en spännande dag full av exotiska intryck.

Läs mer om Ree Park Safari

Läs mer om familjeupplevelser på Djursland

Share this page

Här ligger Ree Park Safari

Ta er enkelt till Djursland
Djursland, Danmark

Djursland - Jyllands familjeparadis

Familjeskoj på Djurs Sommerland

Åk på äventyr på Randers Regnskov