En huvudstad att bli förälskad i

Kom och låt dig charmas av Köpenhamn! Vi skulle kunna skriva om allt det vanliga (den heta matscenen, spännande arkitektur, shopping och så vidare) men vi nöjer oss med att säga att Köpenhamn måste upplevas. Det är stämningen som kommer att fånga dig till slut.

Read more

Ge dig ut i Köpenhamns nattliv

Vill du veta var man hittar en perfekt cocktail, dansar natten lång eller kan se sport på storbildsskärm och ta en öl? Då ska du bara läsa vidare här.

Read more

Köpenhamnsguide för barnfamiljen

Köpenhamn är en perfekt destination för barnfamiljen. Här finns klassiska attraktioner som lockar både stora och små, massor av gratisnöjen och en lugn och avslappnad stämning. 

Read more

Shop till you drop!

Funderar du på var man hittar de bästa shoppinggatorna i Köpenhamn? Var du kan hitta danskt mode eller shoppa dansk design? Då har du kommit rätt…

Read more

Köpenhamn i en munsbit

Sätt tänderna i nordens hetaste matstad – här finns något för alla. Gå all in på en av de många Michelinrestaurangerna, testa innovativa smörrebröd eller häng med Köpenhamnarna på en lokal streetfood-marknad.

Read more

Mer att se & göra i den danska huvudstaden

Vad är du sugen på? Sightseeing? Kanske en dos kultur eller en stadsvandring med fokus på Köpenhamns spännande arkitektur? Läs mer här. 

Read more

Nya perspektiv på Köpenhamn

Bryt dina vanor och hitta inspiration i andra besökares bilder från den vackra danska huvudstaden!

Read more