Brønnum Bar in Copenhagen

5 cocktailbarer i Köpenhamn

Foto: Rasmus Palmqvist

Sätt guldkant på kvällen med en perfekt mixad drink på någon av Köpenhamns bästa barer! Vi tipsar om några av huvudstadens bästa ställen där passionerade och kunniga bartenders vet hur man blandar till både klassiker och nya kreationer och stämningen alltid är god.

Lista
Karta
Lidkoeb Bar in Copenhagen
Foto: Wonderful Copenhagen

Lidkoeb

Liedkoeb är inhyst i en vacker gammal byggnad på Vesterbrogade. Det är en cocktailbar med tre våningar med mysig och inbjudande atmosfär. Häng i de sköna skinnfåtöljerna och spana på människor medan du sippar på en god drink.

Läs mer
Brønnum Bar in Copenhagen
Foto: Rasmus Palmqvist

Brønnum

Brønnum som ligger vid Kongens Nytorv klarar att vara både avslappnad och fashionabel på samma gång. Proffsiga bartenders hjälper dig att hitta en favorit på drinklistan som du kan avnjuta i klassiska miljöer med både takkronor och velour.

Läs mer
Strøm Bar in Copenhagen
Foto: Strøm Bar

Strøm Bar

I hjärtat av Köpenhamn vid Gråbrødre Torv hittar du Strøm Bar, en av Köpenhamns bästa cocktailbarer. Här serveras gourmet cocktails där alla ingredienser är hemmagjorda. Baren, som drivs av två svenska bröder, är mysig och avslappnad med tydliga art deco-influenser.

Läs mer
Ruby Bar in Copenhagen
Foto: Ruby

Ruby

Ruby är ett säkert kort om ditt mål är att besöka en riktigt bra cocktailbar i Köpenhamn. Bartendrarna är proffs ända ut i fingerspetsarna och atmosfären fantastisk. Denna lilla pärla ligger i en anonym port men Rubys goda rykte gör att de flesta hittar hit ändå.

Läs mer
1656 Bar in Copenhagen
Foto: 1656

1656

Cocktailbaren 1656 ligger på hippa Vesterbro. Här fokuserar man på innovation med helt nya smakkombinationer som experimenteras fram på plats och valet av råvaror speglar säsongen. Klassikerna finns också på menyn, men med en liten twist som passar månadens tema. 

Läs mer

Innan du surfar vidare... läs det här!

1
1656 Bar in Copenhagen
Köpenhamns nattliv
2
Chateau Motel Night club in Copenhagen
5 heta nattklubbar i Köpenhamn
3
The shopping street Strøget
Shoppingguide Köpenhamn
4
Nørrebro, Copenhagen
Koll på Köpenhamns stadsdelar
5
Hygge på en dansk matfestival
9 tips: här hittar du hygge i Köpenhamn
6
Foto: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center
Här kan du shoppa danskt mode i Köpenhamn