Draagekongen på Djurs Sommerland

Djurs Sommerland - Nordens största sommarland

Sugen på fart, spänning och roliga upplevelser för hela familjen? Då ska ni besöka Djurs Sommerland - Nordens största sommarland! Här finns Danmarks största berg-och-dalbana, ett enormt vattenland och mer än 60 attraktioner för stora som små. Kom och upplev Djurs Sommerland som har utsetts till Nordens bästa sommarland tre år i rad.

Djurs Sommerland

Danmarks mäktigaste berg- och dalbanor

Dragekongen bjuder på intensiv spänning när ni stiger 30 meter upp i luften och plötsligt dyker med en fart på 85 km/h genom den underjordiska hålan med de knivskarpa svängarna. Se fram emot en 825 meter lång magkittlande berg-och dalbanetur i Europas snabbaste och längsta Family Suspended Coaster! Håll i hatten (och sabeln) när berg-och-dalbanan Piraten susar ner från 32 meters höjd i en hastighet av 90 km/h. Ett annat populärt familjeäventyr på Djurs Sommerland är Skatteøen, ett 455 meter långt vattenäventyr som går i expressfart och avslutas med ett 22 meters fall och ett enormt plask. 

Djurs Sommerland Dragekongen

Nyheter 2018: Safaribussen och Jungle Rally

Klättra ombord på familjekarusellen Safaribussen och ta en rolig och spännande tur genom djungeln. Men håll i er för turen är full av överraskningar! Hoppa av vid Jungle Rally där små fartdemoner kan få sitt lystmäte i den nya berg-och-dalbanan för barn.

Bondegårdsland - för barn och deras leksugna föräldrar

Det finns bus och skoj för hela familjen i det stora Bondegårdslandet med hela 10 åkattraktioner. Upplev fritt fall från vattentornen eller flyg i väg i ett moln av hönsfjädrar i berg- och dalbanan. Kanske en snurrtur i det roterande kostallet? Eller en åktur på de galna grodorna? Bondegårdsland är fullt av roliga upplevelser där alla kan vara med.

Share this page

Play Video

Juvelen på Djurs Sommerland

Djurs Sommerland

Semesterpaket Djurs Sommerland

Boka övernattning och entré till Djurs Sommerland.

Här ligger Djurs Sommerland

Djursland

Aarhusregionen

En region som verkligen har allt! En uppsjö av både mysiga och fartfyllda aktiviteter för hela familjen, fantastisk natur och Danmarks näst största stad, mysiga Aarhus!