Felmeddelande

  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.
  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.

Djurs Sommerland - Nordens största sommarland

Sugen på fart, spänning och roliga upplevelser för hela familjen? Då ska ni besöka Djurs Sommerland - Nordens största sommarland! Här finns Danmarks största berg-och-dalbana, ett enormt vattenland och mer än 60 attraktioner för stora som små. Kom och upplev Djurs Sommerland som har utsetts till Nordens bästa sommarland tre år i rad.

Djurs Sommerland

Danmarks mäktigaste berg- och dalbanor

Det är säkrast att hålla i hatten (och sabeln) när berg-och-dalbanan Piraten susar ner från 32 meters höjd i en hastighet av 90 km/h. Ett annat populärt familjeäventyr på Djurs Sommerland är Skatteøen, ett 455 meter långt vattenäventyr som går i expressfart och avslutas med ett 22 meters fall och ett enormt plask. I Mexicoland får både stora och små våghalsar sitt lystmäte. Här hoppar ni på en fyrhjuling i attraktionen Juvelen och flyger sedan fram i Danmarks längsta berg-och-dalbana som är hela 1 km lång!

Dragekongen

Drage Kongen - jättenyhet 2017!

Ni kommer att få massor av fart och spänning när ni stiger 30 meter upp i luften och plötsligt dyker med en fart på 85 km/h genom den underjordiska hålan med de knivskarpa svängarna. Se fram emot en 825 meter lång magkittlande berg-och dalbanetur i Europas snabbaste och längsta Family Suspended Coaster! Vågar du testa?

Bondegårdsland - för barn och deras leksugna föräldrar

Det finns bus och skoj för hela familjen i det stora Bondegårdslandet med hela 10 åkattraktioner. Upplev fritt fall från vattentornen eller flyg i väg i ett moln av hönsfjädrar i berg- och dalbanan. Kanske en snurrtur i det roterande kostallet? Eller en åktur på de galna grodorna? Bondegårdsland är fullt av roliga upplevelser där alla kan vara med.

Share this page

Play Video

Juvelen på Djurs Sommerland

Djurs Sommerland

Semesterpaket Djurs Sommerland

Boka övernattning och entré till Djurs Sommerland.

Här ligger Djurs Sommerland

Säsong 2017

6 maj - 22 oktober

För mer information: www.djurssommerland.dk

Djursland

Östjylland

En region som verkligen har allt! En uppsjö av både mysiga och fartfyllda aktiviteter för hela familjen, fantastisk natur och Danmarks näst största stad, mysiga Aarhus!