Sportlov på Tivoli

Tivoli i Köpenhamn

Tivoli i Köpenhamn har mer än 4 miljoner besökare varje år och är den mest populära attraktionen i hela Danmark. Tivoli som ligger mitt i den danska huvudstaden är mer än bara en nöjespark och ett absolut måste för stora som små. Upplev den mysiga stämningen, de vilda åkattraktionerna, restaurangerna samt konserter och föreställningar.

Aktuellt: Sportlov på Tivoli!

2018 fyller Tivoli 175 år och för att fira det slår man för första gången upp portarna under februari månad för en magisk vintersäsong. Vissa utvalda attraktioner håller öppet och kompletteras med nya upplevelser som skridskobanan utanför Nimb, glittrande vinterlandskap och ljusinstallationer som lyser upp i vintermörkret, missa inte origamisvanarna som flyter på sjön. Tivoli håller öppet från den 2-25 februari. 

Tivoli vinter

Nyhet! Ät gott på Tivoli Food Hall

I november öppnade storsatsningen Tivoli Corner med två restauranger, ett café, Illums Bolighus och 21 nya rum till lyxhotellet Nimb Hotel. I direkt anslutning öppnar Tivoli Food Hall med 16 restauranger och matbodar och en gemensam matsal. Här hittar du bland andra Vapiano, Espresso House och Sticks ’n’ Sushi. Tivoli Food Hall är öppen veckans alla dagar året runt.  

Tivoli är världens näst äldsta nöjespark

Gör dig redo för en unik upplevelse i Köpenhamn! Tivoli har fascinerat besökare sedan portarna slogs upp för första gången 1843. Det är världens näst äldsta nöjespark och den fantastiska mixen av åkattraktioner, restauranger, musik, kultur och hygge gör det till en upplevelse för alla åldrar. 

 Tivoli

Träd in i en sagovärld mitt i Köpenhamn

När du stiger in genom den välvda porten tar du klivet in i en värld av sagor, exotiska miljöer och hisnande åkturer. Tivoli förnyar sig ständigt med upplevelser i världsklass som passar inbitna spänningssökare, men man kan alltid känna historiens vingslag i de vackra miljöerna och härligt nostalgiska attraktioner som berg- och dalbanan av trä från 1914. Både Hans Christian Andersen och Walt Disney har strosat runt här och blivit inspirerade.

Share this page

Inför ditt Tivoli-besök

Tivolis öppettider vintern 2018

2-25 februari:
Söndag-torsdag 11-21
Fredag-lördag 11-22

Besök Tivolis hemsida

Köp biljett till Tivoli

Du kan köpa biljett till Tivoli vid ingången eller online på Tivolis sida här.

Hitta till Tivoli

Det är lätt att ta sig till Tivoli som ligger mitt i Köpenhamn, ett stenkast från Rådhusplatsen och med Köpenhamns centralstation rakt över gatan.