Felmeddelande

  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.
  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.
Attraktioner på Djursland

Familjeäventyr på Djursland

Dra ut på ett riktigt familjeäventyr i sommar! Kombinera camping och attraktioner på familjevänliga Djursland där det är fullt av aktiviteter inom 40 minuters bilfärd. Från vilda åkturer på Djurs Sommerland till tropiska äventyr i Randers Regnskov. Från safari på savannen i Ree Park Safari till hajdyk i Kattegatcentret. Här finns även några av Danmarks mest barnvänliga stränder, den unika naturen i Mols Bjerge, den idylliska lilla byn Ebeltoft och Danmarks andra stad Aarhus. Ta Stena Line-färjan till Grenaa på Djursland och upptäck ett semesterparadis för familjer.

 

Djurs Sommerland – lika kul varje gång!

Sugen på fart, spänning och roliga upplevelser för hela familjen? Då ska du besöka Djurs Sommerland som är Nordens största sommarland. Här finns 8 spännande temaområden, Danmarks största berg-och-dalbanor, ett enormt vattenland och mer än 60 attraktioner för leksugna i alla åldrar. Kom och upplev varför Djurs Sommerland har utsetts till Nordens bästa sommarland fyra år i rad.

Nyheter 2018: Safaribussen och Jungle Rally

Klättra ombord på familjekarusellen Safaribussen och ta en rolig och spännande tur genom djungeln. Men håll i er för turen är full av överraskningar! Hoppa av vid Jungle Rally där små fartdemoner kan få sitt lystmäte i den nya berg-och-dalbanan för barn.

Känns suset i Danmarks största berg-och-dalbanor

DrageKongen ger garanterat sus i magen när ni plötsligt dyker med 85 km/h från 30 meters höjd. Och förbered er på ett adrenalinrus i världsklass i Danmarks längsta berg-och-dalbana Juvelen och höjden i den nervpirrande Piraten. Vågar du testa?

Share this page

Camping på Djursland

Camping Djursland

Hitta en campingplats som passar just er! Det finns många barnvänliga campingplatser på Djursland där ni bor mitt i naturen eller precis vid stranden. 

Sätt ihop din egen paketresa till Djursland!

Du kan välja mellan entré till fler än 10 attraktioner och aktiviteter och över 70 övernattningsalternativ med allt från hotell till camping och vandrarhem. Du väljer själv antal personer och övernattningar. Börja planera här.

Kattegatcentret

Attraktioner

Danmark är perfekt för en rolig och avkopplande familjesemester. Avstånden är korta och det är alltid nära till nästa spännande attratkion.