Legoland Billund Resort

LEGOLAND® Billund Resort

Foto: THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, HOUSE logo and LEGOLAND are tr

LEGOLAND® Billund Resort är för hela familjen, packat med aktiviteter. Avstånden är korta til städer, stränder och slott. LEGOLAND® Billund Resort är ett äventyr för både stora och små – läs om höjdpunkterna här!

Foto:LEGOLAND® Billund Resort

Ett äventyr i miniatyr - LEGOLAND®

LEGOLAND Billund är Danmarks mest kända och älskade nöjespark. Här finns mer än 65 miljoner färgglada LEGO® klossar och äventyr för hela familjen. Ni kan se fram emot pirr i magen i berg-och-dalbanan, vattenlek med pirater, fantastiska LEGO modeller och en värld av LEGO Ninjago. Testa även att övernatta på det magiska LEGOLAND Castle Hotel med 142 sagolika rum och allt från prinsessor och riddare till eldsprutande drakar att upptäcka under vistelsen.

Läs mer om LEGOLAND här

Lego House

Foto:Lego House

Klossens hem - LEGO® House

LEGO House är ett nytt upplevelsehus som rymmer en värld av kreativa aktiviteter. Upplev magin bakom LEGO och de världsberömda klossarnas potential för lek och lärande. I LEGO House finns 25 miljoner klossar, kreativa lekplatser, fantastiska modeller av LEGO och aktiviteter för barn i alla åldrar.

Läs mer om LEGO House

Children playing in water park Lalandia, LEGOLAND Billund Resort

Foto:Jesper Grønnemark

Vattenupplevelser i världsklass - Lalandia

Lalandia i Billund är Skandinaviens största vattenland. Njut av det tropiska klimatet medan ni susar fram i vattenrutschbanor, rider på vågor i vågbassängen eller njuter i de varma bubbelbaden. Testa även de många andra aktiviteterna som klätterväggen, skatehallen och leklandet Monky Tonky Land för de minsta. Det finns även wellnessupplevelser för både stora och små. 

Läs mer om Lalandia här

Foto:Jesper Grønnemark

Åk på safari - GIVSKUD ZOO

Träd in i djurens rike och kom riktigt nära de exotiska djuren på GIVSKUD ZOO. Stå öga mot öga med en gorilla och upplev spänningen när ett lejon smyger runt bilen. Var med när olika djur tränas eller matas och ta sedan en stund i den stora lekparken. Och missa inte de söta glasögonbjörnarna, samma art som den omtyckta barnboksfiguren Paddington.

Läs mer om Givskud Zoo här

Lek högt upp i trädtopparna på WOW PARK som hör till LEGOLAND Billund Resort

Foto:LEGOLAND Billund Resort

Lek bland trädtopparna - WOW PARK Billund

På nya WOW PARK finns spännande upplevelser för hela familjen, både över och under jord - och allt i både trygga och vackra ramar mitt i skogen. Känn pirret i magen när ni rör er mellan trädtopparna på roliga hängbroar, testa en 40 meter lång kälkbacke (ja, även sommartid!), hoppa i de stora näten som är uppspända mellan grenarna och sväva i linbanor. Från höjderna kan ni sedan röra er ner i ett underjordiskt lekuniversum med labyrinter och gångar, testa olika vattenlekar eller hälsa på de söta små getterna.

Läs mer om WOW PARK Billund här

Beach Kids Running

Foto:Legoland Billund Resort

Stränder i världsklass

Närheten till hav och strand är en viktig ingrediens för en fantastisk semester. Sol och bad, finkornig sand och massor av frisk luft, allt det hittar du på LEGOLAND® Billund Resort. Föredrar ni en strand som är långgrund, närmast folktom eller full av aktivitet? Valmöjligheterna är många och det är inte svårt att hitta en som passar just er.

Läs mer om stränderna

Koldinghus

Foto:Legoland Billund Resort

Kunglig för en dag - Koldinghus

Gör en spännande tidsresa till 1200-talet och Jyllands sista kungaborg. Koldinghus byggdes för att försvara gränsen mot hertigdömet Schleswig och i dag kan hela familjen gå på upptäcktsfärd i kungarnas fotspår. Här kan barnen klä ut sig till prinsar och prinsessor i utklädningsverkstaden och gå i lära vid hovet där de får lära sig mer om tidens seder och bruk. 

Läs mer om Koldinghus

Kongernes Jelling

Foto:Legoland Billund Resort - Kongernes Jelling

En dag med vikingar och trädtoppshäng

Med ett Be Happy Pass får ni många unika fördelar överallt i LEGOLAND Billund Resort. Här tipsar vi om en dag som kombinerar spännande upplevelser i den charmiga lilla staden Jelling, fylld av spännande vikingahistoria, och det lite större Vejle där ni kan svinga er i trädtopparna i Gorilla Park Vejle och besöka vetenskaps- och upplevelsecentret Økolariet. 

Läs mer om Jelling och Vejle

Legoland Billund Resort Happy Pass

Foto:Legoland Billund Resort

Be Happy Pass - ett kort många fördelar!

Be Happy Pass ger dig och familjen massor av fördelar på LEGOLAND Billund Resort. Det ger dig tillgång till unika upplevelser och erbjudanden på områdets många attraktioner men även på restauranger och glassbarer. Kortet är gratis och ger möjlighet att spara pengar på semestern. Printa och klipp ut kortet eller ladda ner det direkt till den telefon.

Läs mer om Be Happy Pass

LEGO, the LEGO logo, HOUSE logo and LEGOLAND are trademarks of the LEGO Group and here used with special permission. ©2019 The LEGO Group. Lalandia is a registered trademark.

Legoland Billund Resort

Upplev det perfekta resmålet med Sembo

Foto: THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, HOUSE logo and LEGOLAND are tr