Köpenhamn, resebyråer

Köpenhamnserbjudande till resebyråer

torsdag, januari 7, 2016

 Lär känna Köpenhamn – en härlig storstadsdestination året om
Det bästa sättet att sälja en destination är att själv uppleva den. Det här erbjudandet ger dig ett utmärkt tillfälle att upptäcka varför Köpenhamn är en av de vackraste och charmigaste städerna i världen och en perfekt plats för en långhelg för dig och dina kunder.

Resebyrå-"kittet" innehåller följande
- Förstklassiskt hotell i city inklusive frukost till agentpris (se hotell och priser nedan). Bokningen görs direkt till hotellet med bokningsreferens (se nedan).
- Ett CopenhagenCard för 72 timmar. Kortet ger fri entré till 72 museum och attraktioner och fri transport med tåg, buss och metro i stor-Köpenhamn (värde DKK 559).
- Hop on – Hop off-buss och båttur för 2 personer (värde DKK 225/pers.) 
- Möjlighet till specialpriser på flera av  hotell i centrala Köpenhamn inkl. frukost (se hottelns erbjudanden nedan). För att få tillgång till "kittet" skall något av de nedanstående hotellerbjudanden utnyttjas samtidigt. 

Viktigt - Såhär får du "kittet":
Vänligen läs följande steg för att få tillgång till "kittet".
Endast med voucher utställd av The Travel Team på Wonderful Copehagen är giltig för att få "kittet".
Observera: "Kittet" är endast för er som har er profession inom resebyråledet och har intresse av att marknadsföra Köpenhamn som destination. "Kittet" och extra Copenhagen Card gäller ej familj eller vänner.

För att få tillgång till "kittet" ber vi dig vänligen genonmföra följande:
1) Klara alla fem moduler av online utbildningen som du hittar här – när detta är slutfört mottager du ett e-mail med ett “Certified Copenhagen Expert” diplom.
2) Requesta sen "kittet" via Travel Trade Team, max ett  kit per travel professional. Requesten sänder du till: trade@woco.dk och kom ihåg att lägga med ditt diplom i mailet.
Observera: Ditt mail måste sändas från din arbetsmail.
3) Travel Trade teamet återkommer till dig inom 3 arbetsdagar med en voucher som du skall printa ut och ha med dig till Köpenhamn.
4) I Köpenhamn hämtar du "kittet" hos Copenhagen Visitor Centre, Vesterbrogade 4A, Copenhagen. Lämna din voucher och ett visitkort när du hämtar ut ditt kit.*
*Genom att du hämtar ut ditt kit får du med automatik Köpenhamns Travel Trade nyhetsbrev "This is Copenhagen".

Du har även möjlihet till bra priser på flera hotell i Köpenhamn och det hittar du här , tillsammans med bokningsinformation.

 

 


Share this page

Upptäck Köpenhamn

Köpenhamn är en levande mångsidig stad med ett stort utbud av kultur, gastronomi och shopping. Utforska de olika stadsdelarna, alla med sin egen speciella karaktär.

Saker att se och gora i Kopenhamn

Köpenhamns gömda pärlor

Spännande upplevelser i huvudstaden - bortom kända attraktioner som Tivoli, Strøget och Den lille Havfrue.

Tiger på Zoo

Barnens favoriter i Köpenhamn

Här kan du hitta inspiration till en familjedag i den danska huvudstaden!

Michelinrestauranger i Danmark 2017

Danmarks Michelin-restauranger 2017

Årets Michelinstjärnor har delats ut och Danmark har fått fler stjärnor än någonsin tidigare. Här hittar du alla restauranger som belönats med Michelinstjärnor.

Prisvärda restauranger

Bra mat till bra priser! Här har vi listat de restauranger i Köpenhamn som tillldelats utmärkelsen Bib Gourmand.

Shopping i Köpenhamn

Köpenhamns bästa shopping

Shopping für alle