Loppisar i Köpenhamn

Gillar du den mysiga marknadsstämningen, och vill du hitta något speciellt att ta med hem från Köpenhamn? Följ vår guide till loppisar i Köpenhamn med omnejd.

Hitta julklappen med det lilla extra

Hitta julklappen med det lilla extra

Om du söker julklappar med det lilla extra är ett bra tips att besöka en av Danmarks lite mer udda julmarknader. Det kan till exempel vara julmarknaden i "Sagnlandet" vid Lejre där du mellan järnålders- och vikingahus kan handla roliga, historiskt inspirerade klappar. Ett annat alternativ kan vara Esrum Kloster på Nordsjälland där du kan handla unika produkter som är producerade på kloster runt omkring i Europa.

Shopping i Aalborg

Shopping i Aalborg

Shopping i centrala Aalborg
Shoppingen i Aalborg är främst koncentrerad kring de två centrala gågatorna Bispensgade och Algade men kom ihåg att titta in på de små sidogatorna där unga designers och konsthantverkare håller till.

Shopping i Odense

Shopping i Odense

Shopping i Odense centrum

Odense är en lagom stor stad där butikslivet är koncentrerat till stadens centrum kring de två gågatorna Kongensgade och Vestergade. Här hittar du allt från små specialbutiker till modebutiker och stora varuhus, bland annat Magasin som bjuder på tre våningar av shoppingupplevelser.  

shopping

Outlets i Danmark

Outlets, outletmässor och fabriksförsäljningar där du har möjlighet att köpa mode, skor, sportkläder, utrustning, konst, möbler och annat till mycket nedsatta priser är populärare än någonsin. Normalt är det utgående varor, restpartier och provkollektioner som grossister och tillverkare säljer för att tömma sina lager. Här finns möjlighet att spara upp till 70 % på kända märken.

Danska designikoner

Hans J. Wegner

Odense

Sagolika Odense

Staden i hjärtat av Danmark

Danish fashion

Danska modedesigners

Day Birger et Mikkelsen

Ägget, Arne Jacobsen

På designresa i Danmark

Danmarks designgata nummer ett!

De bästa shopping-tipsen inför resan

Shopping i Köpenhamn

Klassisk shopping på Strøget

Shopping på Strøget, Köpenhamn

Designshopping i Köpenhamn

Shopping

Unna dig lite shopping i Köpenhamn