Julsidor från Fyn

Julsidor från Fyn och öar

Tips och idéer till julupplevelser på Fyn och öar hittar du här! Besök de lokala turistbyråerna och låt dig inspireras.  

Julsidor från Jylland

Julsidor från Jylland

De lokala turistbyråerna i Danmark har mängder av förslag och idéer till härliga julupplevelser. Här kan du hitta jul-inspiration från Jylland.

Julsidor från Själland och Lolland-Falster

Julsidor från Själland och Lolland-Falster

Om du saknar idéer till trevliga julupplevelser så besök gärna turistbyråernas egna, lokala julsidor. De är väldfyllda med inspiration, tips och förslag till saker du kan se och göra runt omkring i Danmark.

De mest populära nöjesparkerna i Danmark

Populäraste nöjesparkerna i Danmark

Besök en av Danmarks många nöjesparker. De tre mest populära är Tivoli, Bakken och Legoland men det finns många fler att välja mellan . Här hittar du nöje och underhållning för hela familjen!

Danmarks historia

Upplev Danmarks historia på nära håll

Här hittar du roliga och spännande evenemang och marknader där Danmarks histioria står i centrum.

De populäraste akvarierna i Danmark

Det finns många möjligheter för den som vill lära sig mer om fisk- och djurlivet i Danmark. Besök ett akvarium och studera havets djur. Här finns ofta möjligheter att röra och testa olika saker, så det passar utmärkt att ta med hela familjen. I den här guiden hittar du Danmarks mest besökta akvarier under 2013.

Fiskeri med børn

På fisketur med barn

Girl fishing
Förbered er väl
strøget, danmark

Här är det öppet i jul!

Många av Danmarks största familjeattraktioner har öppet över julledigheten så trots att årstiden ofta inbjuder till inomhusaktiviteter finns det all anledning att trotsa vädret och åka på semester till Danmark. Här hittar du en rad populära danska attraktioner som har öppet under jul.

Djurs Sommerland, Danmark

Sommarland i Danmark

Sommarlanden är några av Danmarks mest populära familjeattraktioner. Konceptet är enkelt - när entrén är betald ingår alla aktiviteter, shower, pooler och vattenrutschkanor. Här hittar du fem av Danmarks mest populära sommarland.  

Familie i sommerhus

Övernattning - i barnens smak

Bo i sommarstuga

Semester i ett sommarstuga kan närmast beskrivas som frihet utan gränser. Här kan både stor och liten få sina önskemål tillfredsställda.

Horse riding on the beach

Alternativa - och roliga - semesterformer

Cykelsemester 

Danmark är verkligen perfekt för en cykelsemester tillsammans med barnen, eftersom avstånden är korta och landskapet flackt - bara några mindre sluttningar här och där. 

Barnens favoriter i Köpenhamn

I Köpenhamn finns massor av skoj för barn! Här listar vi de 10 mest besökta barnattraktionerna.

Barnens favoritattraktioner i Danmark

Barnens favoriter i Danmark

Danmark är det perfekta resmålet för barnfamiljen. Här finns massor att se och göra och en uppsjö av attraktioner som passar hela familjen. Tivoli, LEGOLAND, Lalandia, Djurs Sommerland och många fler. Avstånden i Danmark är korta och det ger mindre restid och mer tid till roliga aktiviteter. Se hela topplistan över barnens favoritattraktioner här! 

Camping in Denmark

Campingplatser i Danmark

Hvidbjerg

En av Europas bästa (camping)platser

Köpenhamn i barnhöjd

Köpenhamn för barn

Köpenhamn är en mysig stad att vara barn i. Där finns massor av aktiviter för hela familjen.

Vallø Castle

Konst, kultur och nöjen på Sydsjälland

Slott

Regionen stoltserar med många herrgårdar och slott som är väl värda ett besök. Söder om Næstved ligger Gavnø Slott med sin fina slottspark och flera museer.

LEGOLAND, Billund, Danmark

LEGOLAND - drömsemester för barn i Billund

En värld av LEGO®

Miniland är LEGOLANDS® hjärta, och trots namnet, en riktigt stor upplevelse. Här kan du uppleva den stora vida världen i miniformat och låta barnen leka bland alla de kända byggnaderna och miljöerna. De fantastiska kreationerna av LEGO® kommer att uppskattas av både små och stora.