Planera din cykelsemester här!

Cykelsemester i Danmark

Danmark är det perfekta resmålet för en cykelsemester. Med mer än 12 000 kilometer fint skyltade cykelleder, lättframkomligt och till största delen platt landskap, inspirerande natur och korta avstånd till upplevelser, logi och mat är Danmark som gjort för cyklister och cykelturer. Det är tryggt, lätt och roligt. Om du gillar aktiva semestrar är det här något för dig!

10 anledningar att cykla i Danmark

Det finns oändligt många goda skäl att åka på cykelsemester i Danmark eller ta sightseeing-turen i Köpenhamn på två hjul, här är några av dem.

Cykla i Danmark

Världens bästa resmål för cyklister

Dansk kultur och cyklar är en "match made in heaven". Ta reda på varför danskarna älskar att cykla!

Panorama-cykelrutter i Danmark

Gör bildtestet - hitta din del av Danmark!

Gör vårt bildtest och få danska semestertips med tillhörande cykelupplevelser som passar just dig!

Cykla i Danmark med barn

Cykelsemester med barn

Danmark är ett riktigt cykelland – här kan du cykla nästan överallt på de trygga och välskyltade cykellederna. Med lite planering blir cykelsemestern ett familjeäventyr.

Hyr cykel, Danmark

Hyr en cykel i Danmark

Här kan du finna cykeluthyrare i hela Danmark.

Camping i Danmark

Campa längs vägen

I Danmark finns omkring 500 campingplatser och standarden är generellt hög. Dessutom ligger många av dem nära havet i mycket natursköna områden.

Planera din cykelsemester online

Tips! Planera din cykelsemester online

Ta hjälp av planeringsverktyg som hjälper dig att hitta de mest cykelvänliga sträckorna och ger information om bland annat distans, höjdskillnader och upplevelser längs vägen.

Cykel Svaneke Bornholm Danmark

Färdigpaketerade cykelupplevelser

Låt någon annan sköta planeringen och välj ett färdigt cykelpaket. Allt är förberett och du kan bara hoppa upp i sadeln och ge dig ut på äventyr.