Central Hotel

Hotell i Danmark

Rätt hotell är a och o! Planerar du en resa till Danmark och funderar på var och hur du ska hitta ett hotell som möter just dina krav och behov? Att hitta det perfekta övernattningsalternativet i Danmark kräver lite planering. Här får du tips och inspiration till din hotellvistelse i Danmark vare sig du vill boka ett hotell med pool, vid havet, centralt i Köpenhamn eller ett hotell som tillåter att du tar med husdjur.

Små danska hotell

Weekend i Danmark - bo på hotell

I Danmark finns hotell för alla smaker och behov i fråga om pris, läge och faciliteter. Välj mellan att semestra på någon av de stora internationella hotellkedjorna, charmiga små hotell på landsbygden eller någon av Danmarks många kroer - var och en med sin unika karaktär och historia.

Designhotell i Danmark och Köpenhamn

Med en stark tradition inom modern arkitektur och design är det inte förvånande att det i Danmark finns ett antal berömda designhotell. Radisson BLU Royal Hotel i Köpenhamn är Danmarks första designhotell. Hotellet invigdes 1960 och designades både in- och utvändigt av den världsberömde arkitekten Arne Jacobsen och den designintresserade kommer att känna igen designikoner som Svanen och Ägget i hotellets interiör. Rum 606 är ett av världens mest kända hotellrum och ett tidsdokument då det bevarats precis så som Arne Jacobsen designade det 1960. Hotel Alexandra är ett annat klassiskt designhotell i Köpenhamn.

Nimb Hotel i Tivoli

Share this page

Brondoms hotel

Övernattning i Danmark

Hur vill du bo? Lyxigt, centralt, mitt i naturen? Hitta ett alternativ som passar dig.