Felmeddelande

Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.
Upplev ett Halloween-äventyr på Tivoli i höst!

Halloween på Tivoli

När Tivoli slår upp portarna för Halloween 2017 kommer hela nöjesparken att ha klätts i varma höstfärger - men även vara fylld med lagom läskiga och hårresande aktiviteter. Halloween på Tivoli är en upplevelse för alla, oavsett om det är en höstlovsutflykt för hela familjen, en jakt på kickar i de många åkattraktionerna eller en mysig kväll på tu man hand för att insupa den speciella stämningen och äta en god middag. Tivoli håller öppet över det svenska höstlovet vecka 44.

20,000 pumpor på Tivoli!

Tivoli i Halloween-kostym är en helgjuten och stämningsfull upplevelse. 20 000 pumpor, höbalar, spöken, magiska väsen och en lagom läskig stämning (inte allt för läskig, vi lovar!). Vare sig du kommer på dag- eller kvällstid kan du se fram emot tusentals ljus och lyktor, marknadsbodar, aktiviteter och skrik och tjut från berg-och-dalbanor och andra attraktioner.

När mörkret sänker sig över Tivoli bör du absolut passa på att ta del av lasershowen över Tivolisjön med musik, ljus, rök och eld.

Underhållning att dö för!

Halloween på Tivoli bjuder på en fantasifull mix av läskiga skapelser och upplevelser för både stora och små. De allra minsta kan träffa den danska barnfavoriten Rasmus Nalle (eller Rasmus Klump som han heter i Danmark) på ‘Plænen’ där han uppträder med sina vänner dagligen under Hallowen. Om du inte är förtjust i skräck och rysare kan du följa den spännande jakten på Danmarks största pumpa som ska koras på Tivoli den 14 oktober. Kommer någon att slå Danmarksrekordet på 451,4 kg från 2012?

Monsters Night Out är en populär monsterparad som i år hålls den 28 oktober. Runt 200 Halloween-fans vandrar genom Köpenhamn i sina läskigaste kreationer och avslutar sin rysliga marsch på Tivoli. Kom i närkontakt med zombies, vampyrer och andra blodsugande och skräckinjagande väsen (du kanske till och med hamnar bredvid en av dem i berg-och-dalbanan!).

Share this page

Öppettider under Halloween

Upplev Halloween på Tivoli varje dag mellan 13 oktober – 5 november 2017

Se mer om öppettider här.

Tivoli i Köpenhamn

Ett Tivoli för alla säsonger

Tivoli är en av de absolut mest populära attraktionerna i Danmark. Just nu är det stängt men 2018 har Tivoli för första gången öppet i februari!