Feriecenter i Danmark

Ett feriecenter i Danmark är en perfekt mix av privatliv och gemensamma aktiviteter. Här kan ni ofta välja om ni vill laga er egen mat eller om ni vill gå på restaurang. De flesta feriehus erbjuder också aktiviteter för hela familjen.

Ett feriecenter i Danmark kan närmast ses som en kombination av ett hotell och ett semesterhus. Här har du ditt eget boende med alla nödvändiga bad- och köksfaciliteter samtidigt som du har en reception, restaurang och ofta en mängd aktiviteter till rådighet. Det är en perfekt semesterform för barnfamiljer eftersom det är lätt för barnen att hitta kompisar. De flesta feriecenter i Danmark ligger nära havet men det finns också feriecenter på natursköna platser inne i landet samt ett fåtal i städer. De flesta feriecenter i Danmark har öppet året runt.

Här hittar du feriecenter i hela Danmark

Family by fire

Priser på danska feriecenter
Du kan hyra ditt boende i en eller flera veckor, som regel från lördag till lördag, men det är också möjligt att boka en långweekend. Utanför högsäsong är det nästan alltid möjligt att boka boende mitt i veckorna. Priset beror på vilken säsong det är och längden på vistelsen. En semesterbostad med fyra sängplatser kostar i högsäsong omkring 6000 DKK.

Share this page

Brondoms hotel

Övernattning i Danmark

Hur vill du bo? Lyxigt, centralt, mitt i naturen? Hitta ett alternativ som passar dig.

Faarup Sommarland

Barnens favoriter i Danmark

Barnvänliga aktiviteter finns det gott om i Danmark - här hittar du de mest populära!

Feriecenter

Feriecenter - som gjort för familjen

Ett feriecenter i Danmark kan närmast ses som en kombination av ett hotell och ett sommarstuga. Här har du ditt eget boende med alla faciliteter samtidigt som det finns en reception, restaurang och ofta en mängd aktiviteter.