LEGOLAND - drömsemester för barn i Billund

LEGOLAND® i Billund är en av de där speciella platserna där semestermagi skapas på familjeresan. Ta med barnen på en riktig drömsemester och träd in i ett universum av miljontals färgglada legoklossar, attraktioner för barn i alla åldrar och roliga aktiviteter för hela familjen.

En värld av LEGO®

Miniland är LEGOLANDS® hjärta, och trots namnet, en riktigt stor upplevelse. Här kan du uppleva den stora vida världen i miniformat och låta barnen leka bland alla de kända byggnaderna och miljöerna. De fantastiska kreationerna av LEGO® kommer att uppskattas av både små och stora.

Legoland, Billund, Danmark

Fart och spänning på LEGOLAND®

LEGOLAND® i Billund är fullt av spännande temaområden och aktiviteter för alla smaker och åldrar. I Imagination Zone finns levande hajar och japanska jättekrabbor, skeppsvrak och en fontän som kan få en hel orkester att spela. Endast fantasin sätter gränser för vad som är möjligt. Piratland bjuder på roliga vattenlekar men det finns även något för dem som vill klara sig torrskodda igenom.

I NINJAGO® World kan man testa sina ninjakunskaper genom ett antal spännande utmaningar som Lloyd's Laser Maze och Cole's Rock Climb. I NINJAGO® The Ride möter du de kända hjältarna från NINJAGO® och måste lära dig att hantera eld, jord, blixtar och is för att kunna bekämpa The Great Devourer.

I Adventure land träffar man på djungeldjur och mumier, här finns spänning för hela familjen. Testa Dark Ride eller X-treme Racers, två roliga och fartfyllda attraktioner. Passa även på att njuta av den fantastiska utsikten över mer än 60 miljoner LEGO®-bitar från LEGOTOP.

Övernatta i LEGOLAND®

Bara för att LEGOLAND® i Billund stänger för dagen behöver inte er vistelse i LEGO®-världen ta slut. Passa på att övernatta på Hotel LEGOLAND i "världens roligaste land" och bo som riddare, pirater, prinsessor eller varför inte i LEGO Friends®-tjejernas coola rum. Dagen efter är det bara att kliva ut genom dörren och rakt in i ännu en dag av fartfylld lek och action på LEGOLAND®. Hotel Legoland är ett modern 4-stjärnigt hotell med restauranger, lekplatser och aktiviteter.

Alternativt kan man även övernatta i LEGOLAND Holiday Village som både har ett stugområde och en campingplats. Innan det er dags att sova efter en spännande dag i LEGOLAND® kan ni testa vem som blir familjemästare i minigolf eller hälsa på djuren i minizoo.

Share this page

Cykla i Danmark med barn

Cykelsemester med barn

Danmark är ett riktigt cykelland – här kan du cykla nästan överallt på de trygga och välskyltade cykellederna. Med lite planering blir cykelsemestern ett familjeäventyr.

Barnvänlig övernattning

Övernattning i barnens smak

Övernattningen är en viktig del av äventyret! I Danmark är möjligheterna många att hitta drömboendet för hela familjen.

LEGOLAND Säsongen 2017

LEGOLAND öppnar för säsongen den 1 april.

Klicka här för att se öppettider

LEGOLAND Priser och biljetter

Priserna skiljer sig åt beroende på hur långt i förväg du bokar, ju tidigare du bokar desto mer sparar du. Här hittar du information om biljettpriser på LEGOLAND.

LEGOLAND Årets nyhet

Årets nyhet på LEGOLAND är området som kallas World’s Tallest. Här kan du se kopior av världens fem högsta byggnader i skala 1:150 och självklart byggda helt i LEGO (över 800 000 LEGO-bitar har använts).

Mer information om LEGOLAND

Adress: Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Telefon: +45 7533 1333

Legoland Billund Resort

LEGOLAND® Billund Resort

Ett område fullt av aktiviteter och attraktioner som sträcker sig från kust till kust på Jylland. LEGOLAND, GIVSKUD ZOO, Lalandia, barnvänliga stränder och mysiga städer.