Praktisk information

Det är enkelt att ta sig runt i Danmark utan bil och tack vare de korta avstånden tar du dig snabbt från den ena änden av landet till den andra.

Flyg

Det finns många dagliga förbindelser mellan Köpenhamn  och andra städer i Danmark. Här kan du se Momondos prisöversikt på de mest trafikerade flyglinjerna inom Danmark.

København -> Aalborg
Aalborg -> København

København -> Billund
Billund -> København

København -> Aarhus
Aarhus -> København

Tåg

Det går fjärrtåg en gång i halvtimmen från Köpenhamn till bland annat Odense och Aarhus, och en gång i timmen till Aalborg. Resan från Köpenhamn till Odense tar cirka 1½ timme, till Aarhus cirka 3 timmar och till Aalborg cirka 4 timmar.

DSB finns all information om tåg i Danmark och man kan också boka biljetter på sidan. Där finns aktuell trafikinformation och upplysningar om vilken service DSB kan erbjuda sina passagerare.

Långfärdsbussar

Om man föredrar att åka buss längre sträckor finns numera ett väl utbyggt och fungerande fjärrbussnät. Här hittar du en karta där linjerna finns utmärkta, klicka på en linje för mer information.

Planera resan

Det är enkelt att planera sin resa i Danmark med hjälp av Rejseplanen som visar förslag på resvägar. Det går också att köpa biljetter till tåg och bussar i Danmark på sidan.

Läs mer om hur du tar dig till Danmark

Läs mer om hur du tar dig billigt runt i Danmark