Sommar i Latinerkvarteret i Aarhus

Upptäck Aarhusregionen

Isbjerget Århus

Aarhus - en förstklassig andrastad

Om du ännu inte har upptäckt Aarhus så är det dags! Aarhus är tillräckligt litet för att det ska vara nära till allt, men också tillräckligt stort för att kunna erbjuda spännande mat- och kulturupplevelser, utmärkt shopping och hipp storstadskänsla. 

Kombinera Aarhus och Djursland

Beslutsångest? Inget problem – här kan du nämligen få allt! Danmarks andra stad, Aarhus, med utmärkt shopping, kultur och gastronomi. Djurslands små idylliska byar, unik natur och 250 km kust med fina stränder. Och massor av attraktioner för barnfamiljen.

15 saker att göra i och runt Aarhus

Funderar du på en tur till Aarhus? Här hittar du 15 utmärkta anledningar att resa till Danmarks hippa andra stad. Aarhus är perfekt för en långhelg och har ett stort kulturutbud, bra shopping och fantastiska matupplevelser.

Guide: mysig shoppingweekend i Aarhus

Charmiga Aarhus är perfekt för en weekendresa. Här är det nära till allt och stadens mysiga kvarter utgör en vacker kuliss till utmärkt shopping och fantastiska mat- och kulturupplevelse. Kombinera gärna med en tur till idylliska Ebeltoft och nationalparken Mols Bjerge.

Guide: kulturpärlor och upplevelser i Aarhus

Danmarks andra stad Aarhus är en trendig storstad med utmärkt shopping och en het restaurangscen. Men Aarhus är även känt för förstklassiga kulturupplevelser med allt från konstmuseer till musik- och matfestivaler. Upptäck en spännande stad där det är nära till allt.

Djursland - ett paradis för barnfamiljen

På Djursland kan ni göra allt från att åka på safari och testa hisnande fartfyllda attraktioner till att utforska den vackra kusten med barnvänliga ständer. Här är nästa attraktion aldrig långt borta och det ger mer kvalitetstid tillsammans.

Bokning med fördelar - Djurspakken.dk

Boka både boende och attraktioner hemifrån!

Familjevänlig övernattning på Djursland

Här sover hela familjen gott på semestern.

Fler användbara tips till Aarhusregionen

AARHUSCARD

Ett kort med fördelar!

Evenemang i Aarhus

På gång i Aarhus

Hotell i Aarhus

Här ska du övernatta i Aarhus!

Mat & Dryck i Aarhus

Allt om Aarhus restaurangscen.

Gratis upplevelser

Gratis nöjen för stora och små.

Shoppa loss!

Allt om shopping i Aarhus.

Mer Aarhus-inspiration!

Se Aarhus genom andra besökares ögon (eller snarare kameralinser) och känn hur reslusten kommer över dig.