Vidare till innehåll

i Danmark

Foto:Mette Johnsen&Yaffa Restaurant & Bar
Få aptit på livet

Ta en bit av Danmark med dig hem

Och då pratar vi inte om den obligatoriska kylskåpsmagneten från souvenirbutiken. Nej, vi talar om passion och mer aptit på livet. Att utforska, bli inspirerad, testa och leva ut sånt du inte trodde var möjligt. Se till att ta med dig detta hem och låt det bli en del av din vardag.

Till dig som älskar mat

Från danska smörrebröd och snaps till innovativ gastronomi och närodlad naturvin, via bakverk som får smaklökarna att jubla - Danmark är till dig som älskar goda matupplevelser.

Till dig som jagar Instamoments 😍

Vårt lilla land är fullt med magiska vardagsunder som bara väntar på att fångas på bild. Ta en titt på några av de nästan 1 miljon (!) bilder som folk har delat med oss med hashtaggen #visitdenmark. Här i Danmark behöver du nämligen inte leta särskilt länge efter ditt perfekta Instamoment.

Till dig som älskar böcker

I Danmark blir sagor till verklighet. Det finns en bra anledning till att vi kallar oss landet med vardagsunder. Följ fotspåren till världens kanske mest berömda sagoberättare, hälsa på en havsfru och träffa äkta prinsar och prinsessor. Pussa en groda? Det bestämmer du själv.

Share your wonders: