VisitDenmark
Copenhagen sunset

Nyhetsbrev terms & conditions

När du anmäler dig till VisitDenmarks nyhetsbrev säger du ja till att få reseguider och resenyheter från Danmark.

När du anmäler dig till VisitDenmarks nyhetsbrev går du med på att motta danska resenyheter, exklusiva artiklar om kommande evenemang och nya attraktioner en till två gånger per månad. Du kan även komma att motta frågeformulär och specialerbjudanden samt inbjudningar att delta i tävlingar. Vi kommer aldrig att ge eller sälja din information till tredje part. 
Anmäl dig genom att fylla i din mejladress och klicka på ”Registrera mig”. 


När du anmäler dig till VisitDenmarks nyhetsbrev samlar VisitDenmark in och behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna tillgodose din begäran om prenumeration. 
Vänligen läs vår Data Protection Notice för mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter samt om dina rättigheter

Pausa din prenumeration tillfälligt

Du har rätt att när som helst tillfälligt pausa din prenumeration på vårt nyhetsbrev. Det gör du genom att klicka på länken ”uppdatera din profil” som du hittar längst ner i nyhetsbrevet. Länken tar dig till din individuella profilsida. Kryssa i rutan ”Vänligen sätt min prenumeration på paus” och klicka sedan på ”Uppdatera profil”. När du genomfört denna process får du automatiskt nyhetsbrevet igen efter tre månader.

Avanmäl dig från nyhetsbrevet

Du har även rätt att när som helst avanmäla dig. Det gör du genom att klicka på länken ”avanmäl” längst ner i nyhetsbrevet. Den leder in till din individuella profilsida. Klicka på knappen ”avanmäl” och bekräfta sedan att du vill avsluta din prenumeration genom att klicka på ”avanmäl”-knappen som dyker upp i popupfönstret.