Vidare till innehåll

Danmark - Hvergang!

Foto:© Robin Skjoldborg&Niclas Jessen

Semestern börjar här!

Vad vill du uppleva i sommar? Danmark väntar endast några timmar bort med allt som behövs för en härlig semester. Koppla av på vita sandstränder, strosa längs kullerstensgränder i charmiga småstäder, ät gott och upplev unik natur och kultur. För barnfamiljen är Danmark det perfekta resmålet, fullt av attraktioner, lek och hygge.

Barn som leker på Løkken Strand

Guide:
Nordjylland med barn

Foto: © Niclas Jessen

Badsemester med extra allt på Nordjylland

Njut av fantastiska stränder och charmiga badorter där det danska hygget kan upplevas på nära håll. Varva strandlivet med unika naturupplevelser, konst och kultur och storstadskänsla i Aalborg. 

Aarhusregionen

I Aarhus, Danmarks charmiga andra stad, finns massor av attraktioner, utmärkt shopping och spännande matupplevelser. I området finns även 250 km kust, Djurslands små mysiga byar och fantastisk natur. För familjen väntar allt från hisnande åkattraktioner till sommarland och safari. 

Sydsjälland, Mön och Lolland-Falster

Här är det den unika naturen, de mysiga småstäderna och spännande familjeattraktioner som lockar. Från Möns dramatiska kalkstensklippor och världsarvet Stevns Klint till ö-luff, en ovanligt klar stjärnhimmel och det nyöppnade utsiktstornet på Camp Adventure.

Familjeäventyr från kust till kust

Ett område fullt av spännande attraktioner som sträcker sig från väst- till östkusten på Jylland. Förutom LEGOLAND, LEGO House, GIVSKUD ZOO och Lalandia är det nära till stränder, utomhusaktiviteter och små charmiga byar.

A map of Legoland Billund Resort in Denmark

LEGOLAND® Billund Resort

Foto: LEGOLAND Billund Resort

Share your wonders: