Shopping weekend i Aarhus

Danmark - Hvergang!

Fiskebåtar på Slette strand.

Semestern börjar här!

Vad vill du uppleva i sommar? Danmark väntar endast några timmar bort med allt som behövs för en härlig semester. Koppla av på vita sandstränder, strosa längs kullerstensgränder i charmiga småstäder, ät gott och upplev unik natur och kultur. För barnfamiljen är Danmark det perfekta resmålet, fullt av attraktioner, lek och hygge.

Guide:
Nordjylland med barn

Foto: © Niclas Jessen

Badsemester med extra allt på Nordjylland

Njut av fantastiska stränder och charmiga badorter där det danska hygget kan upplevas på nära håll. Varva strandlivet med unika naturupplevelser, konst och kultur och storstadskänsla i Aalborg. 

Höstsemester vid havet i Nordjylland

På Nordjylland finns allt som behövs för en avkopplande höstweekend. Här kan du gå långa promenader på stranden eller i den färgsprakande höstnaturen, uppleva spännande konst och kultur, njuta av god mat och utforska charmiga byar.

Nordjylland för livsnjutare

Här är vår guide till Nordjylland för livsnjutare. Det är på Nordjylland som solen skiner mest i hela Danmark, havet och de fantastiska stränderna är alltid nära och små mysiga byar bjuder på upplevelser med god mat och kultur. Vi guidar dig till allt från upplevelser till boende.

Aarhusregionen

I Aarhus, Danmarks charmiga andra stad, finns massor av attraktioner, utmärkt shopping och spännande matupplevelser. I området finns även 250 km kust, Djurslands små mysiga byar och fantastisk natur. För familjen väntar allt från hisnande åkattraktioner till sommarland och safari. 

Mysig shoppingweekend i Aarhus

Aarhus passar perfekt för en weekendresa - njut av god mat, kultur och fantastisk shopping.

Kulturpärlor i Aarhus

I hippa Aarhus hittar du förstklassig kulturpplevelser, en het matscen och utmärkt shopping.

Familjeäventyr på Djursland

Dra på familjeäventyr i sommar! Kombinera camping och attraktioner på på familjevänliga Djursland.

Sydsjälland, Mön och Lolland-Falster

Här är det den unika naturen, de mysiga småstäderna och spännande familjeattraktioner som lockar. Från Möns dramatiska kalkstensklippor och världsarvet Stevns Klint till ö-luff, en ovanligt klar stjärnhimmel och det nyöppnade utsiktstornet på Camp Adventure.

Himmelska upplevelser på Sydsjälland med öar

Hitta reslust och inspiration i vår guide till fyra himmelska dagar på Sydsjälland, Mön och Lolland-Falster. Från slott och pittoreska byar till fantastiska matupplevelser och övernattning. Vi tipsar om allt du ska se och göra.

Unika naturupplevelser på Sydsjälland med öar

En kort resa från sydsverige hittar du den unika naturen på Sydsjälland, Møn och Lolland-Falster. Området är perfekt för en aktiv semester till fots eller på cykel. Från Möns branta kalkstensklippor till prunkande slottsträdgårdar – vi guidar dig till de bästa upplevelserna.

11 unika familjeupplevelser
på Sydsjälland med öar

Foto: © Niclas Jessen

Familjeäventyr från kust till kust

Ett område fullt av spännande attraktioner som sträcker sig från väst- till östkusten på Jylland. Förutom LEGOLAND, LEGO House, GIVSKUD ZOO och Lalandia är det nära till stränder, utomhusaktiviteter och små charmiga byar.

LEGOLAND® Billund Resort

Foto: Legoland Billund Resort