Photo: Shutterstock

Nu är det enklare än någonsin att njuta av julen i Köpenhamn - staden har nämligen fått en egen julfestival, Copenhagen Christmas. Festivalen pågår mellan den 14 novemb

Julsidor från Fyn

Tips och idéer till julupplevelser på Fyn och öar hittar du här! Besök de lokala turistbyråerna och låt dig inspireras.  

Julsidor från Jylland

De lokala turistbyråerna i Danmark har mängder av förslag och idéer till härliga julupplevelser. Här kan du hitta jul-inspiration från Jylland.

Julsidor från Själland och Lolland-Falster

Om du saknar idéer till trevliga julupplevelser så besök gärna turistbyråernas egna, lokala julsidor. De är väldfyllda med inspiration, tips och förslag till saker du kan se och göra runt omkring i Danmark.

Hitta julklappen med det lilla extra

Om du söker julklappar med det lilla extra är ett bra tips att besöka en av Danmarks lite mer udda julmarknader.

Dansk julafton

Gammalt julskrock

strøget, danmark

Många av Danmarks största familjeattraktioner har öppet över julledigheten så trots att årstiden ofta inbjuder till inomhusaktiviteter finns det all anledning att trotsa vädret och åka på semester till Danmark.

Julmarknad i Ålborg

Gör julshoppingen till något extra i år genom att besöka en av Danmarks mysiga julmarknader. I centrala Köpenhamn hittar du Tivolis berömda julmarknad men det finns flera mysiga marknader runt om i Danmark, till exempel på vackra slott och herrgårdar.

Besök en julkonsert

Det är inte mycket som sprider julstämning som en riktig julkonsert. I Danmark finns ett stor utbud av mysiga konserter som garanterat får dig i rätt stämning inför julstöket.

Dragsholm Slot, Danmark

En familiär dansk Kro

Upplev Danmark när det är som allra mysigast - på julen! När temperaturen faller värmer julstämningen upp och Danmark fylls av julmarknader, konserter, julklappshandel och danska traditioner, både inne och ute.