Köpenhamn

Köpenhamn har flera gånger utsetts till världens bästa stad att leva och bo i. Bland annat tack vare den spännande arkitekturen, de många gourmetrestaurangerna och grönområdena, de rena hamnbassängerna som folk kan bada i och den unika cykelkulturen.

Köpenhamn är en ungdomlig – men samtidigt gammal och historisk – stad med ett utbud som uppfyller alla förväntningar du kan ha på en storstad. Läs vidare för att se vilka upplevelser staden har att erbjuda, här finns något för alla tycken och smaker.

Kulturella Köpenhamn

Det finns mängder av spännande kulturupplevelser att ta del av i Köpenhamn i höst och vinter. Hitta något som passar dig!

Njut av kultur i Köpenhamn i höst och vinter. Här har vi samlat några av redaktionens kulturfavoriter i Köpenhamn just nu.

Fira nyår i Köpenhamn

Fira in det nya året i Köpenhamn! Här hittar du tips och läsning om nyår i Köpenhamn.

Fira in det nya året i Köpenhamn!

Nattklubbar, barer, bryggerier med mera. Upplev Köpenhamns sprudlande nattliv!

Upptäck något nytt

Har du redan besökt Köpenhamns mest kända sevärdheter och attraktioner? Då kanske det är dags att upptäcka några av stadens lite mer gömda pärlor.

Spännande upplevelser i huvudstaden - bortom kända attraktioner som Tivoli, Strøget och Den lille Havfrue.

Shoppa ekologiskt

Åk på shoppingtur till Köpenhamn. Utbudet är varierat och du hittar allt ifrån de stora modehusen och lokala designers till loppmarknader och second hand. Varför inte passa på att hitta julklapparna?

Lägg ekologiska kläder i julklapparna!

Aktiviteter för stora och små!

Missa inte havsuttrarna som har flyttat in på Nordeuropas största akvarium, Den Blå planet!

Norra Europas största akvarium ligger i Köpenhamn! 

Share this page