Köpenhamn

Köpenhamn har flera gånger utsetts till världens bästa stad att leva och bo i. Bland annat tack vare den spännande arkitekturen, de många gourmetrestaurangerna och grönområdena, de rena hamnbassängerna som folk kan bada i och den unika cykelkulturen.

Köpenhamn är en ungdomlig – men samtidigt gammal och historisk – stad med ett utbud som uppfyller alla förväntningar du kan ha på en storstad. Läs vidare för att se vilka upplevelser staden har att erbjuda, här finns något för alla tycken och smaker.

Vintriga upplevelser i Köpenhamn

Varför inte börja dagen med att besöka ett spännande museum, följa upp med god mat på någon av Köpenhamns många prisvärda restauranger för att sedan avsluta kvällen på en trevlig krog eller bar?

Här hittar du några av Köpenhamns bästa museer. 

Bra mat till bra priser! Här har vi listat de restauranger i Köpenhamn som tillldelats utmärkelsen Bib Gourmand.

Nattklubbar, barer, bryggerier med mera. Upplev Köpenhamns sprudlande nattliv!

Upptäck något nytt

Har du redan besökt Köpenhamns mest kända sevärdheter och attraktioner? Då kanske det är dags att upptäcka några av stadens lite mer gömda pärlor.

Spännande upplevelser i huvudstaden - bortom kända attraktioner som Tivoli, Strøget och Den lille Havfrue.

Tid för shopping

Åk på shoppingtur till Köpenhamn. Utbudet är varierat och du hittar allt ifrån de stora modehusen och lokala designers till loppmarknader och second hand. 

Lägg ekologiska kläder i julklapparna!

Shoppa presenten med det där "lilla extra" i den danska designens huvudstad.

Aktiviteter för stora och små!

Spännande och interaktiva museum eller kanske en spännande tur till ett slott? Här hittar du aktiviteter i Köpenhamn för hela familjen.

Karta över Köpenhamn

Det kungliga gardet, slott, nöjesparker - Köpenhamn är en stad full av roliga attraktioner!

Share this page