Jul i Danmark

Upplev Danmark när det är som mysigast och mest ombonat. Besök Danmark i jul och upplev en årstid full av traditioner och magiska upplevelser. Med tända ljus, julpynt och gott sällskap är julen en tid på året då det danska uttrycket "hygge" verkligen kommer till sin rätt. När vädret kyler ner värmer julstämningen upp och Danmark fylls av julmarknader, konserter, julklappshandel och danska traditioner, både inne och ute.

Julshoppa i Danmark

Ta en tur till Danmark och shoppa julklapparna och julpyntet. Besök en mysig julmarknad eller ta hjälp av vår guide til Köpenhamns bästa shopping. 

Ta en kopp värmande glögg och känn hur julstämningen sprider sig. Här har vi samlat några av de största och mest populära julmarknaderna i Danmark!

Dansk jul

Julen är en fantastisk tid i Danmark. Mat, kultur, design och framförallt umgänge, eller hygge som det kallas i Danmark, är ingredienser som verkligen karaktäriserar den danska julen. 

Danskarna älskar mat och julen är inget undantag!

Planera ditt julbesök

Planera inför julen i Danmark med hjälp av praktisk information och användvändbara länkar. Hitta och boka övernattning, hitta rätt transport, kolla öppettider under julen och läs mer om hur du firar en riktigt bra jul i Danmark. 

Jul i Köpenhamn

Aktiviteter under julen

Det finns mängder av roliga och mysiga saker att göra i Danmark runt jul. Strosa runt på Tivolis julmarknad, besök Den Gamle By, handla julklappar, testa läckra danska julspecialiteter - för att nämna några. Fyll dina julstrumpor med hjälp av våra guider till julens Danmark.

Julen är en fantastisk tid att besöka Tivoli. Området förvandlas till en sagolik plats med belysning, musik och häftiga upplevelser för hela familjen.

Länkar