Jul i Danmark

Upplev Danmark när det är som allra mysigast - under juletiden! När temperaturen sjunker så värmer julstämningen upp och Danmark fylls av julmarknader, konserter, julklappsshopping och danska traditioner.

Här kan du hitta guider till Danmarks bästa julmarknader, låta dig inspireras till julklappsshopping och läsa mer om hur man firar nyårsafton i Köpenhamn.

Just nu kan du delta i VisitDenmarks och BoConcepts jultävling där du har chansen att vinna en resa för två till Köpenhamn.

Vinn en resa till Köpenhamn!

Nu är det jul igen! VisitDenmark och BoConcept har därför teamat ihop sig med den danska popstjärnan Stine Bramsen för att ge dig chansen att vinna en exklusiv julklapp. Delta i tävlingen så har du chans att vinna en resa till Köpenhamn, VIP-konsertbiljetter och ett personligt möte med Stine Bramsen - Danmarks nya stjärnskott. Låt Stine visa er sitt Köpenhamn. Vad kan du vinna ?

Delta i vår jultävling senast 10 december 2015 så har du chansen att vinna en resa med fem övernattningar i Köpenhamn, för två personer!

Julshoppa i Danmark

Ta en tur till Danmark och shoppa julklapparna och julpyntet. Besök en mysig julmarknad eller ta hjälp av vår guide til Köpenhamns bästa shopping. 

Ta en kopp värmande glögg och känn hur julstämningen sprider sig. Här har vi samlat några av de största och mest populära julmarknaderna i Danmark!

Navigera rätt på shoppingturen!

Dansk jul

Julen är en fantastisk tid i Danmark. Mat, kultur, design och framförallt umgänge, eller hygge som det kallas i Danmark, är ingredienser som verkligen karaktäriserar den danska julen. 

Danskarna älskar mat och julen är inget undantag!

Fira nyår i Köpenhamn

Fira in det nya året i Köpenhamn! Här hittar du tips och läsning om nyår i Köpenhamn.

Fira in det nya året i Köpenhamn!

Julen är en fantastisk tid att besöka Tivoli. Området förvandlas till en sagolik plats med belysning, musik och häftiga upplevelser för hela familjen.

Fira in det nya året i Köpenhamn!