Sidor

Julsidor från Fyn

Tips och idéer till julupplevelser på Fyn och öar hittar du här! Besök de lokala turistbyråerna och låt dig inspireras.  

Julsidor från Jylland

De lokala turistbyråerna i Danmark har mängder av förslag och idéer till härliga julupplevelser. Här kan du hitta jul-inspiration från Jylland.

Julsidor från Själland och Lolland-Falster

Om du saknar idéer till trevliga julupplevelser så besök gärna turistbyråernas egna, lokala julsidor. De är väldfyllda med inspiration, tips och förslag till saker du kan se och göra runt omkring i Danmark.

De mest populära nöjesparkerna i Danmark

Besök en av Danmarks många nöjesparker. De tre mest populära är Tivoli, Bakken och Legoland men det finns många fler att välja mellan . Här hittar du nöje och underhållning för hela familjen!

Danmarks historia

Här hittar du roliga och spännande evenemang och marknader där Danmarks histioria står i centrum.

Fisk- och sjöfartsmuseet

Det finns många möjligheter för den som vill lära sig mer om fisk- och djurlivet i Danmark. Besök ett akvarium och studera havets djur. Här finns ofta möjligheter att röra och testa olika saker, så det passar utmärkt att ta med hela familjen.

Fiska i Danmark
Förbered er väl
strøget, danmark

Många av Danmarks största familjeattraktioner har öppet över julledigheten så trots att årstiden ofta inbjuder till inomhusaktiviteter finns det all anledning att trotsa vädret och åka på semester till Danmark.

Upplev Danmark när det är som allra mysigast - på julen! När temperaturen faller värmer julstämningen upp och Danmark fylls av julmarknader, konserter, julklappshandel och danska traditioner, både inne och ute.

Djurs Sommerland, Danmark

Sommarlanden är några av Danmarks mest populära familjeattraktioner. Konceptet är enkelt - när entrén är betald ingår alla aktiviteter, shower, pooler och vattenrutschkanor. Här hittar du fem av Danmarks mest populära sommarland.  

Familjesemester i Danmark

Bo i sommarhus

Semester i ett sommarhus kan närmast beskrivas som frihet utan gränser. Här kan både stor och liten få sina önskemål tillfredsställda.

Ridsemester i Danmark

Cykelsemester 

Danmark är verkligen perfekt för en cykelsemester tillsammans med barnen, eftersom avstånden är korta och landskapet flackt - bara några mindre sluttningar här och där. 

I Köpenhamn finns massor av skoj för barn! Här listar vi de 10 mest besökta barnattraktionerna.

Från Legoland till Tivoli, listan är lång!

Ska du åka till Danmark med barn i resesällskapet och inte riktigt vet vad ni ska hitta på? Här hittar du de 20 mest besökta attraktionerna för barn, i Danmark 2014.

Camping i Danmark

En av Europas bästa (camping)platser

Polerna möts i LEGOLAND-parkens nya 12 500 kvm stora område Polar Land. Här kan besökarna prova Polar X-plorer, som är världens första rutschbana med fritt fall på 5 meter kombinerat med en titt in i pingvinernas värld. 

Köpenhamn för barn

Köpenhamn är en mysig stad att vara barn i. Där finns massor av aktiviter för hela familjen.

Sidor