Tivoli i Köpenhamn

Med över 4 miljoner besökare varje år är Tivoli inte bara Köpenhamns mest populära attraktion, utan hela Danmarks. Denna historiska pärla mitt i den danska huvudstaden är mer än bara en nöjespark och ett absolut måste för stora som små. Hit kommer besökare från hela världen för att uppleva den speciella stämningen.

Tivoli är världens näst äldsta nöjespark

Gör dig redo för en unik upplevelse i Köpenhamn! Tivoli har fascinerat besökare sedan portarna slogs upp för första gången 1843. Det är världens näst äldsta nöjespark och den fantastiska mixen av åkattraktioner, restauranger, musik, kultur och hygge gör det till en upplevelse för alla åldrar. 

 Tivoli

Träd in i en sagovärld mitt i Köpenhamn

När du stiger in genom den välvda porten tar du klivet in i en värld av sagor, exotiska miljöer och hisnande åkturer. Tivoli förnyar sig ständigt med upplevelser i världsklass som passar inbitna spänningssökare, men man kan alltid känna historiens vingslag i de vackra miljöerna och härligt nostalgiska attraktioner som berg- och dalbanan av trä från 1914. Både Hans Christian Andersen och Walt Disney har strosat runt här och blivit inspirerade.

Share this page

Inför ditt Tivoli-besök

Öppettider vår/sommar 2017
6 april - 24 september
Söndag - torsdag 11 - 23
Fredag - lördag 11 - 24

- Tivolis hemsida

- Aktuell prislista

- Boka hotell i Köpenhamn

- Copenhagen Card

Fyrverkerier på Tivoli

Se Tivolis fantastiska fyrverkerier:

Onsdagar kl. 22.45 framför Konsertsalen, 3 maj – 20 september

Lördagar kl. 23.45 från Konsertsalens tak, 6 maj – 23 september

Hitta till Tivoli

Det är lätt att ta sig till Tivoli som ligger mitt i Köpenhamn, ett stenkast från Rådhusplatsen och med Köpenhamns centralstation rakt över gatan.