Tävlingsvinnare

Vi genomförde två tävlingar i slutet av 2014, Badhotell-tävlingen och VisitDenmarks & BoConcepts jultävling. Här hittar du alla vinnare. Tack till alla er som deltagit och grattis till er som vann!

VisitDenmarks och BoConcepts jultävling 2014

Förstapris: Berit Bengtsson

Berits tävlingsbidrag:
"Har hittat glittrande julgranskulor som är hela Köpenhamn. Det är Tivoli i julskrud och husen i Nyhavn, det är skridskoåkare på Söerne och julemannens öppna famn. Det är Rundetorn i månsken och pampiga Amalienborg, det är folkvimlet på Ströget och kanelsnäckor i julpyntad korg. Dessa kulor ska pryda min julgran så länge jag firar jul, påminna om ljuvliga Danmark och Köpenhamn där jag alltid haft kul!"

Andrapris: Susan Johansson

Tredje- till femtepris: Iris Ash, Ingrid Skarp, Mikaela Appelkvist

 

Badhotelltävlingen

Förstapris: Nina Brynielsson

Ninas tävlingsbidrag:
"Nordjyllands gyllene stränder av sand, sänder mig åter till dåtidens rand, när Strindberg och Kreuger med fruar där njuta,  av konsten och kärlek, med glas i sin hand,  av himlen och ljuset, havet och land. I Svinkløv blir känslan så lycklig och säll, tiden står still här på vårt badhotell."

Andra- till sjättepris: Malin Elfgren, Marita Melin, Marita Johansson, Ingrid Wigheden och Linnea Hanning

Share this page

Priser - Jultävlingen

Förstapris: Transport till Köpenhamn (tur/retur), samt fem övernattningar på Ibsens Hotel i Köpenhamn, för två personer.

Andrapris: Imola fåtölj från BoConcept

Tredje- till femtepris: Presentkort på BoConcept

 

 

Priser - Badehotelltävlingen

Förstapris: Övernattning för två personer på Svinkløv Badehotel mellan den 10 maj och den 12 maj samt resa från Göteborg till Frederikshavn, alternativt från Varberg till Grenaa, med Stena Line. Resan gäller tur och retur för två personer samt en personbil.

Andra- till sjättepris: DVD med första säsongen av TV-serien Badhotellet.Gilla oss på Facebook

2014 utsågs Köpenhamn till bästa staden att leva i av det brittiska samhälls- och livsstilsmagasinet Monocle. Här hittar du tips och inspiration inför Köpenhamnsresan!