Med segel eller motor

I Danmark finns det mer är 350 fritidshamnar, allt från små stämningsfulla till stora eleganta marinor med alla moderna faciliteter. Här kan du läsa mer om faciliteter, kostnader och annat som hör till.

Hamnar i Danmark

Danmark har många hamnar. Det räcker att kasta en blick på ett sjökort för att upptäcka att det aldrig är långt till nästa hamn. I Danmark finns det mer än 350 hamnar i alla kategorier.

Det finns små idylliska hamnar med härlig stämning och särpräglad natur och dessa hamnar hittar du främst på de många små öar som förr var en viktig knutpunkt för sjöfarten.

Större och modernare hamnar och marinor hittar du främst i och nära handelsstäder längs med Jyllands östkust samt på Själland och Fyn.

Sök efter fritidshamnar i Danmark.

Faciliteter 

Alla hamnar har bra faciliteter. Vatten, el, toaletter, dusch och möjlighet att handla är standard . Därutöver hittar du ofta café, restaurang, bränsle, turistinformation och cykeluthyrning i de flesta större hamnar. Vissa hamnar har dessutom båttillbehör, varv, kran, ramp och möjlighet för att tömma septitank.

Share this page