LEGOLAND - färgstark semester i Billund

När du och din familj träder in i LEGOLANDs värld, känner ni på en gång hur glädjen sprids i kroppen och hur nyfikenheten bara blir större och större varje gång öget ser något nytt. Omgiven av miljontals färgrika LEGO-klossar kan ni koppla av och börja upptäcka LEGOLAND tillsammans.

Låt dina barn upptäcka en värld byggd i LEGO 

En semester där bara fantasin sätter gränser och tiden med familjen är i centrum? Det enda ni behöver är era uppfinningsförmåga och varandra och att vända näsan mot LEGOLAND i Danmark.

I Miniland kan ni drömma er bort och upptäcka världen byggd i LEGO. Här finns gigantiska Legobyggen, som får er att titta högt mot himlen och om ni tittar noga, då kanske ni hitta något från Sverige också. I Miniland kan barnen också vara sin egen chaufför och ta sitt första körkort.

Legoland, Billund, Danmark

LEGOLAND och symfonier

Om det skall gå ännu snabbare måste ni ta vägen till den andra enden av fantastiska LEGOLAND, där Adventure Land får pirret i magen att kännas på riktigt. Det är både vind och vatten ni kommer märka susande om öronen, och det är inte lätt att saga om det är barnen eller vuxne som kommer skrika först.

I "Imagination Zone" går ni hand i hand med fantasin. Barnen får vara dirigent i eget sprudlande orkester i en fontän av instrumenter och själv komponera egna fantastiska symfonier av Lego instrumenter och vatten.

Vill ni utforska det mystiska livet under ytan, kan ni promenera in i en glastunnel med hajar simmande runt öronen och massvis med färgrika fiskar från mer eksotiska dela av världen och låta er fascinera av det stora blå - och detta är inte gjort ut av LEGO utan de är lika levande som du och jag.

 

Övernatta i LEGOLAND 

När LEGOLAND stänger behöver er semester i LEGOLAND inte ta slut. Hela familjen kan övernatta i ett av Hotel LEGOLANDs spännanda äventyrsrum, där barnen kan sova i eget skepp i piratrummet eller i en riktig prinsess-säng. Dagen efter är det bara att kliva ut genom dörren, så har ni ännu en dag med massor med tid för att koppa av med familjen och uppleva alla attraktionerna i LEGOLAND.

Vill ni närmare naturen och vakna upp med fågelsång kan ni också övernatta i LEGOLAND Holiday Village, där ni båda kan hyra stuga och campingplats. Innan det er dags för at sova efter en rolig dag i LEGOLAND kan ni testa vem som blir familj mästare i minigolf eller hälsa på djuren i minizoo.

Efter ett besök i LEGOLAND vill ni på barnens läppar se ett leende som smittar av sig länga efter ni är kommit hem igen.

Share this page

Fiske med barn Danmark

På semester med barn i Danmark

Med mängder av stränder och attraktioner är Danmark ett utmärkt resmål för familjesemestern!

 

Barnens favoriter i Danmark

Barnvänliga aktiviteter finns det gott om i Danmark - här hittar du de mest populära!

Cykelsemester badstrand Danmark

Cykelsemester med barn

Danmark är ett riktigt cykelland – här kan du cykla nästan överallt på de trygga och välskyltade cykellederna. Med lite planering blir cykelsemestern ett familjeäventyr.

Barnvänlig övernattning

Övernattning i barnens smak

Övernattningen är en viktig del av äventyret! I Danmark är möjligheterna många att hitta drömboendet för hela familjen.

Randers Regnskog Danmark

Danmarks populäraste djurparker och zoon

På Köpenhamns Zoo kan du stifta bekantskap med isbjörnen Siku och på Knuthenborg Safaripark finns en afrikansk savann. Kom och upplev med egna ögon!

Mer information om LEGOLAND

Adress: Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Telefon: +45 7533 1333

Säsongen 2015

LEGOLAND säsongen öppnar den 28 mars 

Klicka här för att se öppettider

Årets nyhet

Årets nyhet i Legoland är världens största Legomodell - nämligen Luke Skywalkers LEGO X-wing Starfighter. Den är bygd av mer äv 5 miljoner legoklossar, är 3 meter högt och har ett vingspann på 13 meter! Hela skapelsen väger mer än 20 ton.