Barnsemester i Danmark

En barnsemester i Danmark är verkligen ett nöje. Här är valmöjligheterna många, både när det handlar om att välja övernattning på familjesemestern och hitta roliga aktiviteter. Låt er underhållas och anta spännande utmaningar, samtidigt som ni lär er nya saker och har skoj tillsammans. Det bästa av allt är att det alltid är nära till nästa upplevelse i Danmark. Ni slipper med andra ord långa och utmattande bilresor!

Barnsemester

Danmark är nästan som gjort för att resa med barn. Avstånden och korta och familjeupplevelserna är många. Här kan du läsa mer om hur det är att semestera med barn i Danmark.

Välj dina favoritbilder och få tips på vilken del av Danmark som verkar passa just dig och din familj bäst!

Med mängder av stränder och attraktioner är Danmark ett utmärkt resmål för familjesemestern!

 

Video: Äventyr vid havet

Barnvänliga Danmark

Sandstränder, djurparker, cykelutflykter och äventyr i naturen - ja det hör semestern till. Särskilt om man är på barnsemester. Låt dig inspireras!

På Köpenhamns Zoo kan du stifta bekantskap med isbjörnen Siku och på Knuthenborg Safaripark finns en afrikansk savann. Kom och upplev med egna ögon!

Barnens danmarksfavoriter

Här hittar du Danmarks bästa upplevelser - om barnen själv får välja!

Barnvänliga aktiviteter finns det gott om i Danmark - här hittar du de mest populära!

Höj pulsen på semestern - låt resan gå till något av Danmarks populära sommarland. En garanterat rolig upplevelse för hela familjen!

Share this page